Človek si už nemôže ani prdnúť

23. októbra 2012, jogo64, K VECI OD VECI keby bolo keby... MINIATÚRY

Ako včera informovala tlačová agentúra VTAK  – agentúra verejných toaliet a kanalizácií hlavného mesta Bratislavy, SOZA po rôznych svojich výstrelkoch chystá razantný, jednoznačný, nekompromisný a tvrdý úder – tak povediac pod pás…

S účinnosťou od včera večera je tu  – ako hovorí agentúra VTAK – novelizácia autorského zákona a na základe nej bude SOZA vyberať poplatky už aj za prdnutie.

Áno vážení! Čítate dobre. Pozor na to! Prdnutie na verejnosti, ako aj vo verejných toaletách je podľa slov pána Períčka verejná produkcia! Nezabudnite preto včas na licenčné zmluvy a pri nahlásení vopred … – máte 50% zľavu z poplatku!

Ako prví na Slovensku Vám prinášame dobre utajovaný cenník poplatkov prdov. Zatiaľ- pravdepodobne kvôli spomínanému utajeniu – je stupňovitosť jednotlivých prdov v češtine.

Tichouš…………………………………0,5 €/min.

Šeptouš………………………………..0,75 €/min.

Bublouš…………………………………….1 €/min

Trhel…………………………………………2 €/min

Kontratrhel…………………………………5 €/min.

Natrhprdel………………………………..10 €/min.

Bořivoj……………………………………..50 €/min.

Poplatky sú v eurách za minútu. Základná sadzba počíta s pohybom ľudí na predmestí. V širšom centre miest bude poplatok zvýšený o 10%, v užšom 20. V priemyselných zónach naopak môžme očakávať veľké zníženie rádovo o desiatky percent.